Tuesday, August 30, 2022
Home Wiki Những thuật ngữ tiếng anh dành riêng cho fan KPOP

Những thuật ngữ tiếng anh dành riêng cho fan KPOP

174
171

Có thể bạn quan tâm:

 1. Ca sĩ Minh Hằng tổ chức sinh nhật sớm cùng fan
 2. Top phim Hàn Quốc về đề tài bác sĩ hay nhất
 3. Danh sách khách mời Running Man 2021 Full các tập
 4. Kết quả bình chọn các nhóm nhạc nữ KPOP đẹp nhất hiện nay
 5. Phim Hàn Quốc: Cô Nàng Xinh Đẹp (She Was Pretty)

Fighting (Hwaiting) – Cố lên! Câu này các fan Kpop sẽ thường xuyên được nghe trên các show truyền hình thực tế cũng như những câu chuyện xung quanh của thần tượng. Đây không phải là từ để cổ vũ trong những cuộc cạnh tranh mà là từ dùng động viên ai đó để họ có tinh thần thực hiện công việc của mình. Các fan Kpop có thể thấy các thần tượng dùng “hwaiting” khi chuẩn bị ra sân khấu hay cổ vũ cho những đồng nghiệp khác của mình.

 • <a title=”Permanent Link: 10 cấu trúc câu thông dụng trong tiếng anh bạn nhất định phải biết” 10 cấu trúc câu thông dụng trong tiếng anh bạn nhất định phải biết

Những thuật ngữ tiếng anh dành riêng cho fan KPOP:

Những thuật ngữ tiếng anh dành riêng cho fan KPOP

Bên cạnh những thuật ngữ riêng bằng tiếng Hàn còn có những thuật ngữ tiếng Anh chỉ dành cho Kpop mà bạn có thể chưa bao giờ biết. Dưới dây là những từ tiếng Anh mà bạn thường hay thấy khi đề cập đến thần tượng hay âm nhạc Kpop. Bạn sẽ dễ dàng nhận ra được sự dễ thương khi sử dụng chúng. Đây cũng là một trong những từ khóa mà fan Kpop thường dùng trên các trang mạng xã hội.

1. Fighting (Hwaiting) – Cố lên! Câu này các fan Kpop sẽ thường xuyên được nghe trên các show truyền hình thực tế cũng như những câu chuyện xung quanh của thần tượng. Đây không phải là từ để cổ vũ trong những cuộc cạnh tranh mà là từ dùng động viên ai đó để họ có tinh thần thực hiện công việc của mình. Các fan Kpop có thể thấy các thần tượng dùng “hwaiting” khi chuẩn bị ra sân khấu hay cổ vũ cho những đồng nghiệp khác của mình.

Những thuật ngữ tiếng Anh mà fan Kpop phải biết

2. Selca (tạm gọi là “tự sướng”) Vào năm 2013, khi từ “selfie” được sử dụng khá phổ biến và rộng rãi ở Mỹ thì tại Hàn Quốc, người ta đã sử dụng từ “selca” từ những năm trước đó. “Selca” là sự kết hợp giữa 2 từ “self” và “camera”. Đây là một trong những hành động tự chụp hình chính mình mà không cần người khác cầm máy hoặc có thể chụp hình thông qua tấm gương. Và các thần tượng vẫn hay “tự sướng” để ghi lại những khoảnh khắc của riêng mình.

Khoảnh khắc "selca" của Taeyeon
Khoảnh khắc “selca” của Taeyeon

3. Healing (Thư giãn) Mọi người thường biết đến “Healing” là một từ tiếng Anh với ý nghĩa hàn gắn, chữa bệnh, chữa lành vết thương. Nhưng với các fan Kpop, “healing” lại có ý nghĩa là thư giãn và giải tỏa trạng thái căng thẳng. Trong làng giải trí Hàn Quốc, có một chương trình mang tên là Healing Camp, là một talkshow mà các nghệ sỹ có thể bày tỏ mọi suy nghĩ và giải tỏa những căng thẳng trong suốt quá trình hoạt động nghệ thuật của mình.

4. All-kill (tạm dịch là “càn quét”) Đây là từ rất quan trọng cho tất cả các fan của Kpop, diễn tả một ca khúc vừa ra mắt đã đứng đầu tất cả các bảng xếp hạng lớn nhỏ trên các trang nhạc trực tuyến trong thời gian ngắn.

5. S-line Từ ngữ này không quá quen thuộc nhưng nó đã trở nên phổ biến hơn trong những năm gần đây với các fan của Kpop. Đây là từ dùng để miêu tả dáng chuẩn của một người phụ nữ với đường cong giống như hình chữ S. Dưới đây là một số “S-line” của Kpop:

Uee
Uee

Kang Minkyung
Kang Minkyung

Lee Hyori
Lee Hyori

6. Bagel girl: Bagel được viết tắt giữa từ Babyface – Glamour girl, tạm hiểu là những khuôn mặt ngây thơ, dễ thương nhưng lại có một dáng người cực chuẩn bao gồm các yêu tố gợi cảm, quyến rũ cùng đường cong nóng bỏng. Từ ngữ này có thể dùng cho số ít trường hợp của các mỹ nam của Hàn khi rất nhiều thần tượng sở hữu một thân hình rắn chắc nhưng lại có một gương mặt “siêu baby”.

Hyosung
Hyosung

Yewon
Yewon

Shin Si Kyung và Shin Min Ah
Shin Si KyungShin Min Ah

Gương mặt baby của Minhyuk (BTOB) sở hữu một thân hình rắn chắc và quyến rũ
Gương mặt baby của Minhyuk (BTOB) sở hữu một thân hình rắn chắc và quyến rũ

7. Chocolate abs Đây là từ ngữ thường được dành cho những thần tượng sở hữu một cơ bụng rắn chắc và đen bóng như những thanh sô-cô-la. Thường các mỹ nam luôn khiến fan nữ mê mẩn vì có được cơ bụng tuyệt đẹp như thế này. Bên cạnh đó, các mỹ nhân nữ cũng không ít người có được cơ bụng đáng mơ ước.

2PM
2PM

Siwon 
Siwon 

Dara (2NE1)
Dara ( Nhóm 2NE1)

Lee Hyori
Lee Hyori

8. Eye smile (Mắt cười) Mắt cười là một trong những biểu hiệu siêu dễ thương của các thần tượng Hàn. Có thể giải thích mắt cười một cách đơn giản nhất là khi cười thì hai mắt sẽ híp lại như những nhân vật hoạt hình. Điều đó khiến những người sở hữu “mắt cười” càng đáng yêu hơn trong mắt fan hâm mộ.

Tiffany (SNSD)
Tiffany (nhóm SNSD)

Taeyang (Big Bang)
Taeyang (Big Bang)

9. Netizen (Cộng đồng mạng): Đây là từ ngữ được kết hợp giữa “Net” và “Citizen”, dùng để chỉ những cộng đồng trên mạng. Họ là những người có thể sử dụng khả năng cá nhân để “soi”, lập luận, phân tích những gì liên quan đến thần tượng của mình.

Những thuật ngữ tiếng Anh mà fan Kpop phải biết

10. MR Removed: MR được viết tắt của từ Music Record. “MR Removed” được hiểu là một bài hát đã được tách bỏ các tiếng ồn xung quanh và kể cả nhạc đệm chỉ còn để lại giọng hát của nghệ sỹ. Bằng cách này các fan có thể đánh giá được rõ ràng hơn giọng hát thực sự của thần tượng thay vì nghe cùng với nhạc.

11. CF: CF là viết tắt của từ “commercial film”, là những phim quảng cáo.

Đoạn CF của Lee Seung GiSuzy

12. SNS SNS được viết tắt của từ Social Networking Services, được hiểu là phương tiện truyền thông xã hội. Khi các fan đề cập đến SNS tức là họ đang nói đến việc sử dụng những trang mạng xã hội nổi tiếng như Twitter, Instagram, Weibo…

13. Fancam Đây là từ mà fan Kpop thường xuyên dùng trong các buổi biểu diễn hoặc những sự kiện có thần tượng tham gia. Fancam nghĩa là những đoạn video được thực hiện bởi fan hâm mộ chứ không phải từ một công ty sự kiện hay một nhà đài nào cả. Và những đoạn video này các fan có thể giữ lại làm bí mật cho riêng mình.

14. Visual (tạm dịch là gương mặt của nhóm)

Visual trong tiếng Anh được hiểu là thị giác. Đối với fan Kpop, visual là một gương mặt nổi bật bởi họ sở hữu một nét đẹp mà khi nhìn vào ai cũng phải chú ý đến. Gương mặt visual không nhất thiết họ là những người tài giỏi của nhóm mà chỉ đơn giản họ tạo cho người khác cảm giác bắt mắt khi nhìn vào một nhóm. Ban đầu, khi một nhóm nhạc ra mắt, bạn có thể không biết được đó là nhóm nào. Nhưng mỗi nhóm đều chọn ra một thành viên làm hình ảnh trung tâm của nhóm để khi nhìn vào người đó bạn sẽ nhớ được tên của nhóm.

Naeun là hình ảnh trung tâm của A Pink
Naeun là hình ảnh trung tâm của A Pink

15. Bias Bias được các fan Kpop hiểu đơn giản là bạn sẽ thiên vị một thành viên nào đó trong một nhóm nhạc.

16. Stan Đây là một từ ngữ dùng để chỉ một fan hâm mộ đích thực của thần tượng nào đó. Họ sẽ vẫn luôn theo dõi và ủng hộ thần tượng của mình bất cứ lúc nào. Fan có thể chia theo từng cấp bậc là: fan hâm mộ – Stan – Sasaeng fan (fan cuồng). Thường thì fan cuồng bị đánh giá tiêu cực nhiều hơn vì đôi khi họ có những hành vi ngoài tầm kiểm soát đối với thần tượng của mình.

17. Comeback Đây là từ ngữ khó giải thích. Có thể hiểu đơn giản “comeback” là khi một nghệ sỹ quay trở lại sân khấu và quảng bá ca khúc mới nằm trong album mới của mình. Khi đó bạn có thể nhìn thấy thần tượng của mình biểu diễn trên sâu khấu nhiều hơn và có thể thấy họ hiện diện trong các show truyền hình thực tế. Trong tháng 3 này có sự trở lại của hai nhóm nhạc đình đám là SNSD2NE1.

18. NG NGs viết tắt của từ No Good. Được sử dụng rất nhiều trong các cảnh quay phim hay quay quảng cáo. Thay vì nói là No Good, họ sẽ nói đùa là: “NGNGNGNGNG!”

19. Molca (fusion)! Molca được kết hợp giữa từ “Mollae” và “Camera”. Mollae được hiểu là làm một điều gì đó một cách bí mật. Đây là từ ngữ được dùng trong các show truyền hình thực tế. Khi họ đặt một máy camera ẩn và “lừa” các thần tượng đến mức làm cho họ phải bật khóc và ngạc nhiên về điều đó.

 

‘;return t.replace(“ID”,e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement(“iframe”),t=”ID?autoplay=1″;t+=0===this.dataset.query.length?”:’&’+this.dataset.query;e.setAttribute(“src”,t.replace(“ID”,this.dataset.src)),e.setAttribute(“frameborder”,”0″),e.setAttribute(“allowfullscreen”,”1″),e.setAttribute(“allow”, “accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture”),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener(“DOMContentLoaded”,function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName(“rll-youtube-player”);for(t=0;t

174 COMMENTS

 1. Hey there just wanted to give you a quick heads up.
  The text in your post seem to be running off the screen in Chrome.
  I’m not sure if this is a format issue or something to do with
  browser compatibility but I figured I’d post to let you know.
  The style and design look great though! Hope you get the issue resolved
  soon. Cheers

 2. https://spamdb.science/wiki/How_Did_We_Get_There_The_Historical_past_Of_Minecraft_Server_Informed_Through_Tweets

  We’re a gaggle of volunteers and opening a brand new scheme in our community.
  Your web site provided us with useful info to work on. You have done a
  formidable job and our entire community will be thankful to you.

 3. After looking into a few of the articles on your
  site, I really appreciate your technique
  of writing a blog. I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking back soon. Take a look at my website
  as well and let me know how you feel.

 4. Very soon this website will be famous among all blog
  visitors, due to it’s good articles

 5. Hi there to every one, the contents present at this web site
  are really remarkable for people experience, well, keep up the good
  work fellows.

 6. I am sure this piece of writing has touched all the
  internet people, its really really fastidious paragraph on building up new website.

 7. You can definitely see your enthusiasm in the article you write.

  The world hopes for more passionate writers
  like you who aren’t afraid to say how they believe.
  Always go after your heart.

 8. Hello, I think your blog might be having browser compatibility issues.
  When I look at your blog in Firefox, it looks fine but when opening in Internet
  Explorer, it has some overlapping. I just wanted to
  give you a quick heads up! Other then that, very good blog!

 9. I’m not that much of a online reader to be honest but
  your sites really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your site
  to come back later. All the best

 10. With havin so much content and articles do you ever run into any problems of plagorism or copyright infringement?
  My website has a lot of exclusive content I’ve either written myself or outsourced
  but it appears a lot of it is popping it up all over the internet without my permission.
  Do you know any techniques to help protect against content from being ripped off?

  I’d certainly appreciate it.

 11. Hello there! I know this is kinda off topic
  however I’d figured I’d ask. Would you be interested in exchanging links or
  maybe guest authoring a blog article or vice-versa?
  My blog goes over a lot of the same topics as yours and I feel we could greatly benefit from
  each other. If you’re interested feel free to send me
  an email. I look forward to hearing from you!
  Excellent blog by the way!

 12. That is a very good tip especially to those fresh to the blogosphere.
  Brief but very accurate info… Appreciate your sharing this one.
  A must read article!

 13. Hi there! Would you mind if I share your blog with my facebook group?
  There’s a lot of folks that I think would really appreciate your content.
  Please let me know. Cheers

 14. Every weekend i used to visit this web page, because i want enjoyment, for the reason that this
  this website conations actually good funny information too.

 15. Thanks for sharing your info. I really appreciate your efforts and I will be waiting for your next post thank
  you once again.

 16. Hi, I do believe this is a great website. I stumbledupon it ;
  ) I’m going to return once again since I bookmarked it.

  Money and freedom is the best way to change, may you be rich
  and continue to help other people.

 17. What’s up to all, how is all, I think every one is getting more from this web site,
  and your views are good in support of new viewers.

 18. Great goods from you, man. I have be mindful your stuff
  prior to and you’re simply extremely magnificent. I really like what you have acquired right
  here, really like what you are saying and the best way during which you say it.
  You make it enjoyable and you continue to care for to keep it sensible.

  I can not wait to learn far more from you. That is actually a great web
  site.

 19. It’s fantastic that you are getting ideas from this piece of writing as well as from
  our dialogue made at this time.

 20. Wonderful blog! I found it while surfing around on Yahoo News.

  Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News?
  I’ve been trying for a while but I never seem to get there!
  Many thanks

 21. Great post! We will be linking to this great post on our website.
  Keep up the good writing.

 22. Please let me know if you’re looking for a article author for
  your site. You have some really good posts and I believe I would be a good
  asset. If you ever want to take some of the
  load off, I’d absolutely love to write some articles for your blog in exchange for
  a link back to mine. Please blast me an e-mail if interested.
  Kudos!

 23. When someone writes an paragraph he/she keeps the thought of a user in his/her mind
  that how a user can be aware of it. Therefore that’s why this article is outstdanding.
  Thanks!

 24. You could definitely see your enthusiasm within the article you write.
  The world hopes for even more passionate writers such as you
  who are not afraid to mention how they believe.
  All the time go after your heart.

 25. I’d like to find out more? I’d love to find out some
  additional information.

 26. Wow, fantastic blog layout! How long have you been blogging for?

  you make blogging look easy. The overall look of your web site is great, let alone the content!

 27. I’d like to thank you for the efforts you have
  put in penning this site. I really hope to see the same high-grade blog posts by you in the future as well.
  In truth, your creative writing abilities has encouraged me to get my very
  own blog now 😉

 28. Actually no matter if someone doesn’t understand afterward its up to other users that they will assist, so here it takes place.

 29. Hello everyone, it’s my first go to see at this site, and paragraph is
  really fruitful designed for me, keep up posting these articles or reviews.

 30. Hello it’s me, I am also visiting this web page on a regular basis, this website is genuinely pleasant
  and the viewers are in fact sharing pleasant thoughts.

 31. I delight in, cause I found exactly what I used to be taking a look for.
  You’ve ended my four day long hunt! God Bless you man. Have
  a great day. Bye

 32. I think the admin of this site is in fact working hard for
  his website, because here every material is quality based stuff.

 33. It’s nearly impossible to find knowledgeable people for this topic,
  however, you sound like you know what you’re talking about!

  Thanks

 34. Hi, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was
  just curious if you get a lot of spam feedback? If so how do you stop it, any plugin or anything
  you can advise? I get so much lately it’s driving me insane
  so any support is very much appreciated.

 35. Aw, this was an exceptionally good post. Taking a few minutes and actual effort
  to generate a great article… but what can I say… I
  procrastinate a lot and never manage to get nearly anything done.

 36. What’s up mates, its fantastic piece of writing concerning cultureand entirely defined,
  keep it up all the time.

 37. You are so interesting! I do not suppose I’ve read something like that before.
  So good to find another person with a few genuine thoughts on this subject.
  Seriously.. many thanks for starting this up. This site is something that
  is needed on the internet, someone with some originality!

 38. of course like your website but you need to take a look at
  the spelling on quite a few of your posts. Several
  of them are rife with spelling issues and I to find it very troublesome to inform the truth nevertheless I will surely come again again.

 39. WOW just what I was looking for. Came here by searching for moparwiki.win

 40. For hottest news you have to pay a quick visit world wide web and on internet I found
  this web site as a best website for newest updates.

 41. What’s up to all, the contents present at this website are actually awesome for people experience,
  well, keep up the good work fellows.

 42. Hi to every body, it’s my first pay a visit of this website;
  this weblog contains remarkable and in fact good stuff for readers.

 43. It’s really a cool and helpful piece of info. I am happy that you simply shared this helpful info
  with us. Please stay us informed like this.
  Thank you for sharing.

 44. Hello, I think your website might be having browser compatibility
  issues. When I look at your website in Firefox, it looks fine but when opening in Internet Explorer,
  it has some overlapping. I just wanted to give you
  a quick heads up! Other then that, awesome blog!

 45. Hello! I just wanted to ask if you ever have any trouble with hackers?
  My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing months of hard work due to no data backup.
  Do you have any solutions to protect against hackers?

 46. Wow, that’s what I was exploring for, what a material! existing here at this weblog, thanks admin of
  this site.

 47. You need to be a part of a contest for one of the most useful
  sites on the net. I will recommend this blog!

 48. It’s an awesome post in support of all the
  online people; they will obtain benefit from
  it I am sure.

 49. You can certainly see your expertise within the article you write.

  The arena hopes for more passionate writers like you who aren’t afraid to mention how
  they believe. All the time go after your heart.

 50. [https://squareblogs.net/weaver18greer/lets-succeed-cosplay-wonder-woman-1984-comprehensive-guide-and-assistance ahsoka outfits

  Hello! I understand this is sort of off-topic but I
  had to ask. Does running a well-established blog like yours require a massive amount work?
  I am completely new to writing a blog however I do write in my journal on a
  daily basis. I’d like to start a blog so I will be able to share my experience
  and views online. Please let me know if you have any ideas or tips for brand new aspiring blog
  owners. Thankyou!

 51. Very nice post. I simply stumbled upon your blog and wished
  to mention that I’ve really loved browsing your weblog
  posts. In any case I will be subscribing to your rss feed and I
  am hoping you write again soon!

 52. Hey! This is kind of off topic but I need some guidance from an established
  blog. Is it tough to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick.

  I’m thinking about making my own but I’m not sure where to start.
  Do you have any points or suggestions? Cheers

 53. Heya just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of the images aren’t loading correctly.
  I’m not sure why but I think its a linking issue.
  I’ve tried it in two different internet browsers and both show the same results.

 54. We’re a group of volunteers and opening a new scheme in our community.
  Your website provided us with valuable information to work on. You have done a formidable job and our whole community will be grateful to
  you.

 55. Woah! I’m really digging the template/theme of this blog.
  It’s simple, yet effective. A lot of times it’s tough to
  get that “perfect balance” between usability and visual appeal.
  I must say you’ve done a amazing job with this.
  Also, the blog loads super fast for me on Firefox. Superb Blog!

 56. Hello, all is going well here and ofcourse every one
  is sharing facts, that’s actually good, keep up writing.

 57. You are so interesting! I don’t suppose I’ve truly read through something like this before.
  So great to find another person with some genuine thoughts
  on this subject. Seriously.. thank you for starting this up.

  This site is something that is required on the web, someone with a little originality!

 58. Hey there! This post couldn’t be written any
  better! Reading this post reminds me of my good old room mate!
  He always kept talking about this. I will forward this write-up to him.
  Pretty sure he will have a good read. Thank you for sharing!

 59. Your style is really unique compared to other folks I’ve read stuff from.
  Thank you for posting when you have the opportunity, Guess I’ll just
  book mark this blog.

 60. Definitely imagine that which you stated.
  Your favorite justification seemed to be at the internet the easiest factor to be aware of.
  I say to you, I definitely get irked even as people consider issues that they plainly do not understand about.
  You controlled to hit the nail upon the top as smartly as defined out
  the whole thing with no need side-effects , folks can take a signal.
  Will probably be back to get more. Thank you

 61. Excellent article! We will be linking to this great article on our site.

  Keep up the great writing.

 62. I don’t even know the way I stopped up right
  here, however I assumed this put up used to be great.
  I don’t recognize who you might be however certainly you’re
  going to a famous blogger should you aren’t already.
  Cheers!

 63. Can I simply just say what a relief to discover someone who genuinely understands what they’re talking about over the internet.

  You actually realize how to bring an issue to light and make it important.

  More and more people should read this and understand
  this side of your story. I can’t believe you are not more popular given that you surely possess the gift.

 64. Thank you a bunch for sharing this with all people you actually recognise what you are talking about!
  Bookmarked. Please also seek advice from my site =).

  We could have a link exchange agreement between us

 65. Good web site you have got here.. It’s hard to find excellent
  writing like yours nowadays. I honestly appreciate people like you!

  Take care!!

 66. After checking out a few of the articles on your site, I truly
  appreciate your way of blogging. I book-marked it to my bookmark
  webpage list and will be checking back in the near future.
  Please check out my web site too and tell me what you think.

 67. Thanks a lot for sharing this with all folks you actually recognize
  what you’re speaking approximately! Bookmarked. Kindly also visit my site =).
  We may have a link alternate agreement between us

 68. Helpful information. Fortunate me I found your web site by accident, and I
  am surprised why this coincidence didn’t came about in advance!
  I bookmarked it.

 69. This is a topic that’s close to my heart… Take care!

  Exactly where are your contact details though?

 70. This is my first time pay a quick visit at here and i am really happy to read all at single
  place.

 71. I was recommended this web site via my cousin. I am now not certain whether or
  not this put up is written via him as nobody else recognise such exact about my difficulty.
  You are amazing! Thank you!

 72. My brother suggested I may like this blog. He was totally right.
  This submit actually made my day. You can not believe just how much time I had spent for
  this information! Thank you!

 73. You actually make it appear really easy along with your presentation but I in finding this matter to be
  actually one thing which I believe I might by no means understand.
  It sort of feels too complex and extremely vast for me.
  I am looking forward for your subsequent post, I’ll attempt to get the hold of it!

 74. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates.
  I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping
  maybe you would have some experience with something like this.
  Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

 75. I was curious if you ever thought of changing the structure of your site?
  Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more
  in the way of content so people could connect with it better.
  Youve got an awful lot of text for only having 1 or two pictures.
  Maybe you could space it out better?

 76. I think that everything said made a lot of sense.
  But, think on this, suppose you added a little information? I am not saying your content isn’t solid., however what if you added a
  post title to possibly grab a person’s attention? I mean Những thuật ngữ tiếng
  anh dành riêng cho fan KPOP – Lovablemessages.com is a little plain. You should look at Yahoo’s home page and see how they create news headlines to get people interested.

  You might try adding a video or a pic or two to get readers interested about
  everything’ve got to say. In my opinion, it might bring your blog a little
  bit more interesting.

 77. If you want to grow your knowledge only keep
  visiting this web page and be updated with the newest information posted here.

 78. My relatives every time say that I am killing my time here at web,
  however I know I am getting familiarity all
  the time by reading thes fastidious articles or
  reviews.

 79. It is appropriate time to make some plans for the future and it’s
  time to be happy. I’ve read this post and if I could I wish to suggest you few interesting things or tips.
  Perhaps you can write next articles referring to this article.
  I wish to read more things about it!

 80. https://lexsrv3.nlm.nih.gov/fdse/search/search.pl?match=0&realm=all&terms=http://www.actibusinessschool.co.za/members/celerystool3/activity/399188/

  Please let me know if you’re looking for a writer for your weblog.
  You have some really good posts and I think I would be a good
  asset. If you ever want to take some of the load off, I’d absolutely love to write some
  articles for your blog in exchange for a link back to mine.

  Please blast me an email if interested. Kudos!

 81. I am not sure where you’re getting your info, but good topic.

  I needs to spend some time learning more or understanding more.
  Thanks for magnificent information I was looking for this information for my mission.

 82. I used to be suggested this website by way of my cousin. I’m now not certain whether or not this post is written by him as no one
  else recognise such distinctive about my trouble.
  You’re incredible! Thank you!

 83. Great post. I was checking continuously this weblog and I am impressed!

  Very useful information particularly the
  last part 🙂 I care for such information a lot. I was
  seeking this particular information for a very lengthy time.

  Thank you and good luck.

 84. Great post. I was checking continuously this blog and I am inspired!
  Very useful info particularly the final part :
  ) I maintain such info a lot. I used to be looking for this particular information for
  a very long time. Thank you and good luck.

 85. My brother recommended I might like this website. He was totally right.
  This post actually made my day. You cann’t imagine simply how much
  time I had spent for this info! Thanks!

 86. Hi! Would you mind if I share your blog with my zynga group?
  There’s a lot of folks that I think would really enjoy
  your content. Please let me know. Cheers

 87. It is the best time to make some plans for the future
  and it’s time to be happy. I’ve learn this submit and if I may I desire to suggest you few attention-grabbing things
  or tips. Perhaps you can write next articles referring to this article.
  I wish to learn even more things about it!

 88. I feel that is among the such a lot vital info for me.
  And i’m satisfied reading your article. But wanna remark on some normal things,
  The website taste is perfect, the articles is actually great :
  D. Excellent task, cheers

 89. What’s up, its pleasant paragraph about media print, we all know media
  is a enormous source of information.

 90. What’s up friends, nice piece of writing and nice
  arguments commented here, I am really enjoying by these.

 91. We stumbled over here from a different website and thought I should check things out.

  I like what I see so now i am following you.

  Look forward to going over your web page repeatedly.

 92. Heya i’m for the first time here. I came across this board and I
  find It really helpful & it helped me out a lot. I’m hoping to present one thing again and aid others such as you helped me.

 93. Hello to all, the contents existing at this website are in fact awesome for people
  knowledge, well, keep up the nice work fellows.

 94. Hiya! I know this is kinda off topic however I’d figured I’d ask.
  Would you be interested in exchanging links or maybe guest writing a blog article or vice-versa?
  My blog discusses a lot of the same topics as yours and I feel we could greatly benefit
  from each other. If you happen to be interested feel free to send me an email.

  I look forward to hearing from you! Terrific blog by the way!

 95. I loved as much as you’ll receive carried out right here.

  The sketch is tasteful, your authored material stylish.
  nonetheless, you command get bought an impatience over that you wish be
  delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again since exactly the same nearly very often inside case you shield this increase.

 96. Having read this I believed it was extremely enlightening.
  I appreciate you taking the time and effort to put this information together.
  I once again find myself personally spending a significant amount of time
  both reading and commenting. But so what, it was still worth
  it!

 97. Hello colleagues, its great paragraph about educationand completely defined, keep it
  up all the time.

 98. Hello, i read your blog occasionally and i own a similar one
  and i was just wondering if you get a lot of spam feedback?
  If so how do you stop it, any plugin or anything you can advise?
  I get so much lately it’s driving me mad so any support is very much appreciated.

 99. Hi there, just became alert to your blog through Google,
  and found that it’s really informative. I’m going to watch
  out for brussels. I’ll be grateful if you continue this in future.
  A lot of people will be benefited from your writing.
  Cheers!

 100. Have you ever considered about including a little bit more
  than just your articles? I mean, what you say
  is fundamental and all. However just imagine if
  you added some great visuals or videos to give your posts
  more, “pop”! Your content is excellent but with images and videos, this site could certainly
  be one of the best in its niche. Wonderful blog!

 101. Great beat ! I wish to apprentice while you amend your website, how
  could i subscribe for a blog website? The account helped
  me a acceptable deal. I had been a little bit acquainted of
  this your broadcast provided bright clear concept

 102. I like the valuable info you provide in your articles.

  I’ll bookmark your weblog and check again here frequently.
  I am quite sure I’ll learn plenty of new stuff right here!
  Good luck for the next!

 103. An impressive share! I’ve just forwarded this onto a colleague who has
  been conducting a little homework on this. And he actually ordered me breakfast because I stumbled upon it
  for him… lol. So let me reword this…. Thank YOU for the meal!!
  But yeah, thanx for spending the time to discuss this subject
  here on your site.

 104. Joy Кaзинo постоянно предлагает частично вернуть потраченные деньги.

  Кешбэк способны активировать в основном
  постоянные пользователи. Частичный
  возврат средств реально получать ежемесячно.
  Величина кешбэка прописывается в отдельном
  окне профайла.

 105. I like what you guys are up too. This kind of clever work and reporting!
  Keep up the fantastic works guys I’ve included you guys to my blogroll.

 106. Way cool! Some extremely valid points! I appreciate you writing this article and the rest
  of the website is really good.

 107. Quality posts is the key to invite the viewers to go
  to see the web page, that’s what this web site is providing.

 108. I like the helpful information you provide on your articles.
  I will bookmark your weblog and test again right here frequently.
  I am fairly sure I will learn plenty of new stuff right right here!
  Good luck for the next!

 109. Having read this I believed it was rather informative. I
  appreciate you finding the time and energy to put this content together.
  I once again find myself spending way too much time both reading and commenting.
  But so what, it was still worthwhile!

 110. I do accept as true with all the concepts you’ve offered in your post.

  They’re really convincing and can certainly work. Still,
  the posts are very quick for starters. Could you please extend them a little from next
  time? Thank you for the post.

 111. My partner and I stumbled over here different web page and thought I should check things
  out. I like what I see so now i am following you. Look forward to
  exploring your web page yet again.

 112. What’s up, every time i used to check weblog posts here
  early in the daylight, as i enjoy to learn more and more.

 113. If you wish for to improve your familiarity only keep visiting this website and be updated with the
  most recent information posted here.

 114. Good response in return of this matter with solid arguments and describing everything regarding that.

 115. Very good article. I will be facing a few of these issues as well..

 116. Everything is very open with a clear description of the issues.
  It was really informative. Your website is useful. Thanks for
  sharing!

 117. Excellent blog here! Also your site loads up fast!
  What web host are you using? Can I get your affiliate link to your host?
  I wish my website loaded up as quickly as yours lol

 118. Everything is very open with a very clear explanation of the issues.

  It was definitely informative. Your site is useful.

  Many thanks for sharing!

 119. each time i used to read smaller content that also clear their motive, and that is also happening with this piece of writing which
  I am reading at this place.

 120. Hello my friend! I want to say that this post is amazing, great written and include
  approximately all vital infos. I would like to peer extra posts like this .

 121. https://spamdb.science/wiki/What_Can_you_Do_To_avoid_wasting_Your_Minecraft_Server_From_Destruction_By_Social_Media

  Excellent, what a weblog it is! This blog provides useful facts to us, keep it up.

 122. https://squareblogs.net/liquorgoat33/six-the-reason-why-fb-is-the-worst-possibility-for-minecraft-server

  I love your blog.. very nice colors & theme. Did you design this website yourself or did you hire someone to do it
  for you? Plz reply as I’m looking to construct my own blog and would like
  to know where u got this from. thank you

 123. great points altogether, you just received a new reader.

  What would you recommend about your put up that you just made a few days ago?
  Any certain?

 124. Sweet blog! I found it while surfing around on Yahoo News.
  Do you have any suggestions on how to get
  listed in Yahoo News? I’ve been trying for a while but I never seem
  to get there! Thanks

 125. It’s fantastic that you are getting thoughts from this paragraph as well as from our discussion made
  at this place.

 126. It’s hard to find well-informed people for this topic, however,
  you seem like you know what you’re talking about!

  Thanks

 127. If you would like to increase your know-how simply keep visiting
  this site and be updated with the latest news update posted here.

 128. I’m impressed, I have to admit. Rarely do I come
  across a blog that’s equally educative and interesting,
  and without a doubt, you’ve hit the nail on the head.
  The issue is something that too few men and women are
  speaking intelligently about. I am very happy
  that I found this during my search for something regarding this.

 129. I feel that is among the most vital info for me. And
  i am glad studying your article. However want to commentary on few general issues, The website taste is wonderful, the articles is in reality nice : D.
  Just right task, cheers

 130. Excellent post! We will be linking to this great article on our website.
  Keep up the good writing.

 131. Can you tell us more about this? I’d care to find out more details.

 132. I think that is one of the so much important information for me.
  And i am happy reading your article. But wanna observation on few basic issues, The website taste is great,
  the articles is in reality nice : D. Just right activity, cheers

 133. Hey would you mind sharing which blog platform you’re using?
  I’m going to start my own blog in the near future but I’m
  having a tough time making a decision between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
  The reason I ask is because your design seems different then most blogs
  and I’m looking for something unique.
  P.S Sorry for being off-topic but I had to ask!

 134. Excellent blog here! Additionally your site quite
  a bit up very fast! What host are you the use of? Can I am getting your affiliate hyperlink in your host?
  I desire my website loaded up as fast as yours lol

 135. Excellent post. Keep writing such kind of information on your site.
  Im really impressed by it.
  Hi there, You have done an excellent job. I will certainly
  digg it and in my opinion suggest to my friends.
  I am confident they will be benefited from this site.

 136. Someone essentially help to make critically articles I
  might state. This is the very first time I frequented your
  website page and so far? I amazed with the research you made to create
  this actual post amazing. Magnificent job!

 137. I used to be recommended this website by means
  of my cousin. I am now not certain whether or not
  this put up is written via him as nobody else recognize such exact approximately my problem.
  You are wonderful! Thank you!

 138. Hmm it looks like your site ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll
  just sum it up what I had written and say, I’m thoroughly enjoying your blog.
  I too am an aspiring blog blogger but I’m still new to everything.
  Do you have any helpful hints for newbie blog writers?
  I’d really appreciate it.

 139. I was suggested this blog via my cousin. I am not positive whether
  or not this publish is written by way of him as no one else
  understand such particular approximately my difficulty.
  You’re incredible! Thanks!

 140. Wonderful blog! I found it while surfing around on Yahoo News.
  Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News?
  I’ve been trying for a while but I never seem to get there!
  Cheers

 141. Very nice write-up. I certainly love this website. Thanks!

 142. I am regular reader, how are you everybody? This post posted at this site is genuinely pleasant.

 143. Wonderful beat ! I wish to apprentice even as you amend your website, how can i subscribe
  for a weblog web site? The account aided me a applicable deal.
  I had been a little bit acquainted of this your broadcast provided vivid transparent
  concept

 144. Hmm it seems like your website ate my first comment (it was extremely long)
  so I guess I’ll just sum it up what I wrote
  and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog writer but I’m still new to
  everything. Do you have any points for first-time blog writers?
  I’d definitely appreciate it.

 145. Fantastic goods from you, man. I have understand your stuff previous
  to and you’re just extremely great. I really like what you’ve acquired here,
  certainly like what you are saying and the way in which you say it.
  You make it entertaining and you still take care of to keep it wise.
  I can’t wait to read much more from you. This is really a great site.

 146. Thank you for sharing your thoughts. I truly appreciate your efforts and I
  will be waiting for your next write ups thank you once again.

 147. This design is wicked! You certainly know how to keep a reader entertained.
  Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well,
  almost…HaHa!) Wonderful job. I really enjoyed what you had to say, and more than that, how you presented it.
  Too cool!

 148. Its like you read my mind! You appear to know a lot about this,
  like you wrote the book in it or something. I think that you can do with a few
  pics to drive the message home a bit, but instead of that, this is wonderful blog.
  A fantastic read. I will certainly be back.

 149. What’s up, everything is going perfectly here and ofcourse
  every one is sharing facts, that’s truly good, keep up writing.

 150. Having read this I thought it was rather enlightening.
  I appreciate you finding the time and effort to put this content together.
  I once again find myself personally spending way too much time both reading and leaving comments.
  But so what, it was still worthwhile!

 151. My brother suggested I might like this website. He was totally right.
  This post truly made my day. You can not imagine simply how much time I had spent for this info!
  Thanks!

 152. If you desire to improve your know-how just keep visiting
  this site and be updated with the most recent gossip posted here.

 153. Hi there! I know this is somewhat off topic but I was wondering which blog platform are you using for this site?
  I’m getting sick and tired of WordPress because I’ve had problems with
  hackers and I’m looking at alternatives for another platform.
  I would be fantastic if you could point me in the direction of a
  good platform.

 154. These are really impressive ideas in on the topic of blogging.
  You have touched some fastidious points here. Any way keep up
  wrinting.

 155. My programmer is trying to convince me to move to .net from PHP.
  I have always disliked the idea because of the costs.
  But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on several websites for
  about a year and am nervous about switching to another platform.
  I have heard excellent things about blogengine.net. Is there a way I can import all my wordpress posts into it?
  Any kind of help would be really appreciated!

 156. Undeniably believe that which you stated. Your favorite reason appeared to be
  on the web the simplest thing to be aware of. I say
  to you, I definitely get annoyed while people consider worries that they
  just don’t know about. You managed to hit the nail upon the top as well as
  defined out the whole thing without having side-effects
  , people could take a signal. Will probably be back to
  get more. Thanks

 157. Thanks for finally writing about > Những thuật ngữ tiếng
  anh dành riêng cho fan KPOP – Lovablemessages.com < Loved it!

 158. This is really attention-grabbing, You are a very professional blogger.
  I’ve joined your rss feed and stay up for looking for more of your fantastic
  post. Additionally, I have shared your web site in my social networks

 159. I was curious if you ever considered changing the page
  layout of your site? Its very well written; I love what youve got to say.
  But maybe you could a little more in the way of content so people
  could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having
  1 or 2 pictures. Maybe you could space it out better?

 160. Today, while I was at work, my sister stole my iphone and tested to see if it can survive a forty foot
  drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now
  broken and she has 83 views. I know this is completely off topic
  but I had to share it with someone!

 161. May I just say what a relief to discover somebody that actually understands what they are discussing online.
  You definitely realize how to bring a problem to light and make it important.
  A lot more people have to look at this and
  understand this side of your story. It’s surprising you’re
  not more popular since you most certainly have the gift.

 162. Excellent article. Keep writing such kind of information on your
  site. Im really impressed by it.
  Hey there, You have performed a great job. I will definitely digg it and in my view recommend to my friends.
  I’m sure they’ll be benefited from this site.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here